Eesti Hobusekasvatajate Selts osales ka sel aasta Maamessil Tartus, mis toimus 24.04- 26.04.2014. Iga päev esitleti ja tutvustati hobuseid välisareenil ning reedel toimus hobushow lausa kaks korda päeva jooksul. Huvilisi oli kogunenud areeni ümber palju ning kõik nautisid hobushowd.

 

 

Fotol: Eesti Hobusekasvatajate Seltsi meeskond välisareenil. Tori tõugu hobune Ame, Boris Razumov, Tiiu Toots, Poni Zizi, eesti raskeveo hobune Kena, Kauro Padar, Kaja Väärsi, Janne Väärsi, eesti tõugu hobune Risella ratsanikuga Eeva Padar, Krista Sepp, Bianca Toots hobusel Rianca ja Carolin Lepikult

 

 

 

 

 

 

 

 

Kõigil päevadel esinesid Tiiu Tootsi ponid Zizi, Rianca ja eesti tõugu hobune Risella. Neid esitlesid Kaja Väärsi, Janne Väärsi, Bianca Toots, Riin Vanatoa ja Carolin Lepikult.

Fotol: Bianca Toots ponil Rianca välisareenil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol: Poni Zizi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol: Poni Rianca ja ratsanik Bianca Toots ning eesti tõugu hobune Risella ratsanikuga Riin Vanatoa välisareenil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peeter Nurmik ja tori tõugu hobune Ame demonstreerisid välisareenil palgiveo kelguga palgivedu. Oma eesti raskeveo hobust Kena esitlesid Eeva ja Kauro Padar.

Fotodel: Peeter Nurmik ja Ame

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol:  Eesti raskeveo hobune Kena ja nende omanikud Eeva ja Kauro Padar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisaks esinesid kaunite kleitidega Minni Mangman ja Nele Tomson Maie Kuke trakeeni tõugu hobusel Nesta. Kaunid kostüümid ja kleidid on valmistanud Sirje Õnnis. Neljapäeval, messi avapäeval, avatseremoonia järgselt tegi imekauni etteaste koolisõidus Getter Kangur ja tori tõugu hobune Forteesia. Getter Kangurit tänati kui parimat tori hobusel võistlejat koolisõidus, nimelt saavutas võistluspaar Getter Kangur ja Palladion 2013 aastal hõbemedali Eesti seeniorite meistrivõistlustel.

Fotol: Maie Kuke trakeeni tõugu hobune Nesta ratsanikuga Minni Mangmann välisareenil. Kostüümide autor Sirje Õnnis


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol: Maie Kuke trakeeni tõugu hobune Nesta ratsanikuga Nele Tomson välisareenil. Kostüümide autor Sirje Õnnis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol: Getter Kangur ja tori tõugu hobune Forteesia välisareenil esitlemas koolisõidu kava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selle aastane Maamess oli väga rahvarohke. Maamess 2014 külastajaid oli 37 800, mida on eelmise aastaga võrreldes 17,9% enam. Maamessi kajastas vähemalt 25 meediaväljaannet, sealhulgas kõik telejaamad. EHSi telki külastasid paljud, huvi oli suur, jagasime suurel hulgal kontakte ning saime oma seltsi uusi liikmeid ning hobusekasvatajaid ja -huvilisi.

Fotodel:  EHS rõõmsameelne seltskond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eesti Hobusekasvatajate Seltsi meeskonnale suur kummardus väga meeldiva koostöö eest. Hobusekasvatajaid käis tänamas ka messi peremees Margus Kikkul isiklikult. Naerul suid ja säravaid silmi jagus kõigil kolmel päeval.
Maamess oli EHSi jaoks igati positiivne- ilm, rekordarv külastajaid, imeilus hobusteshow välisareenil, suurepärased inimesed ja veel suurepärasemad hobused.

Fotol: Eesti Hobusekasvatajate Seltsi rõõmsameelne meeskond ja Maamessi projektijuht Margus Kikkul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotol: Nele Tomson trakeeni tõugu hobusel Nesta, Maie Kukk, Peeter Nurmik tori tõugu hobusega Ame, Boris Razumov, eesti raskeveo hobune Kena ja Kauro Padar, Tiiu Toots poniga Zizi, Kaja Väärsi ja Janne Väärsi

 

 

 

 

 

 

 

 

Maamess 2015 toimub 16.-18. aprillil.

Aitäh kõigile, kes Maamessi nii meeldivaks ja nauditavaks tegid!

Kertu Siigur