Koos Rahvusvahelise Ratsaspordi Föderatsiooniga (FEI) tähistab Alltech, üks maailma juhtivamaid loomatervihoiuettevõtteid oma truudust hobumaailma tähtedele ning tervitab ülemaailmset ratsaspordi kogukonda. FEI on määranud 13. detsembri Rahvusvaheliseks Hobuste Päevaks, et avaldada austust hobuste osatähtsusele globaalses majanduses, kultuuripärandis ning spordis.

 

 

Oleme teaduslikult tõestatud toimeainetega varustanud hobuste söötmisvaldkonda juba alates 1980. aastast. Nüüd, 33 aastat hiljem võib Alltech`i tehnoloogial baseeruvaid söödalisandeid leida erinevates hobusöötades üle maailma. Oleme andnud oma panuse nii ringraja tšempionite, olümpiavõitjate kui ka hobiratsude söötmisse, neid kõiki võrdselt väärtustades. Alltech on uhkusega mitmete rahvusvaheliste ratsaspordi- ürituste (Alltech National Horse Show)ja võistluste suursponsor(Alltech FEI World Equestrian GamesTM 2014 in Normandy) väljendades oma pühendumust ratsaspordile ning tipptulemuste saavutamisele läbi looduslike söödalahenduste.

“Alltech`i FEI Equestrian Games 2014 raames kroonitavate maailmameistrite olulisus kehastab kõiki neid väärtusi mida Alltech omistab läbi looduslike söödalahenduste saavutatud sooritusvõime ja jõudluse tipptasemele, “ räägib  Dr. Pearse Lyons, Alltech`i asutaja ning president.

Tuntud juhtiva globaalse loomatervishoiufirmana on Alltech`i looduslikud lahendused hobuste tervise heaks tõestatud toimega ja usaldatavad. Meie populaarne pärmilisand, Yea-Sacc, oli esimene omanäoline, mis saavutas EL seadusandliku heakskiidu kasutamiseks hobusöötades. Alltech`i pühendunud teadlased püüavad pidevalt leida uusi võimalusi kuidas parandada hobuste tervist ning tulemuslikkust läbi söötmise ja söödalisandite. Oleme rajanud mitmeid hobustele suunatud teaduslaboreid ning teeme koostööd mitmete rahvusvaheliselt tunnustatud teadusinstituutidega. Märtsis, 2013 käivitas Alltech 3-aastase projekti Pranstusmaa juhtivaima teadusasutuse AgroSup Dijon`iga, et veelgi enam kiirendada edusamme hobuste seedetrakti tervisehädade ennetamisel.

Alltech, 2014. aasta Maailma Hobuolümpiamängude peasponsor, on välja töötanud LIFEFORCE tootevaliku. LIFEFORCE on Alltech`i Hobuste Eelissarja nurgakiviks ning see on mõeldud igas vanuses hobustele – alates aretusloomadest kuni hobi- ja võistlushobusteni. LIFEFORCE on toodetud parimate Alltechi tehnoloogiatega ning on tõhusaim viis hobuse igapäevase tervise tagamiseks. Kõik meie LIFEFORCE´i tooted aitavad luua tervet seede- ja immuunsüsteemi, soodustavad toitainete imendumist ning tõstavad jõudlus

Lühidalt Alltech`ist:

Asutatud dr Pearse Lyons`i poolt 1980. aastal,  peakorteriga  Kentucky`s, USA`s on Alltech üks maailma juhtivaimaid loomatervishoiuettevõtteid, mis pakub looduslikke toiteväärtust tõstvaid  lahendusi nii toidu- kui ka söödatööstusele Põhja-Ameerikas, Euroopas, Lähis-Ida`s, Ladina-Ameerika`s ja Aasia`s. Meie nägemust toetab enam kui 3000 töötajat 128 riigis. Alltech`i ülemaailmne kohalolek peegeldub nii teaduses kui ka tootmises- 3 suurimat Bioteadus Keskust USA`s ja Iirimal ning 32 tootmisrajatist üle maailma. www.alltech.com.

Alltech`i FEI World Equestrian Games™ 2014  Normandias, Prantsusmaal.

Alltechi FEI Maailma Hobuolümpiamängud on ülemaailme võistlus, kus pannakse proovile parimad ratsutajad ja hobused. Ürituse üleshitus põhineb eelmisel edukal Alltechi Hobuolümpiamängul, mis peeti 2010. aastal Kentuckys ning kus võisteldi 16. päeva kaheksas erinevas dissipliinis. Prantsusmaa Normandia regioon on suurim hobusekasvatuskeskus ning parim inimeste ja hobuste kohtumispaik maailmas.Alltech`i Maailma Hobuolümpiamängude elemendid ühildatakse asupaiga keskkonnaga. Kolm võistlusala paigutatakse Caen´i linna keskmesse. Prantsusmaa hobusekasvatuse pealinnast - Haras du Pin Ecuire (Rahvuslik tall) - saab alguse 100-miiline rännakuvõistlus, mis lõppeb Mont Saint Michel´is, mis on teine kõige külastatum koht Prantsusmaal.

Lisainformatsiooni saamiseks palun külasta Alltech`I Hobuolümpiamängude ametlikku kodulehte www.normandy2014.com