02. märtsil 2013 toimus Soomes Mirka ja Ilka Ahon kodus Eestin Raskaat Vetohevoset RY aastakoosolek. Liikmeid oli koosolekul Eestist kolm ja Soomest üheksa. Koosolek tervikuna oli väga informatiivne ja töine!  Kokku on Soomes ühingu liikmeid 51 ja hobuseid 75. Eelmisel aastal sündis seal kokku seitse varssa.  Neli olid päritolult Valmetist, üks Kuningast, üks Hälvinist ja üks Ettorist. Koosolekulised pidasid seda väga tugevaks ja heaks tulemuseks.

 

 

Paaritusi oli eelmisel aastal kokku neli. Neist kaks Koiduga, üks Vadisega ja üks Valmetiga.Hoiame pöialt, et kõik läheks hästi! Kokku on praegu Soomes litsentseerituid täkke neli ja paaritusvõrgus viis.

Aasta teo tiitli sai ruun Vedur, kes koolisõidus sai esimese koha. Tulemas on ka ER hobuste päev Tarja Haloneni juures, kuupäev on hetkel täpsustamisel.Valiti uus juhatuski, lisaks käsitleti teisi küsimusi. EHSi tegevdirektor Krista Sepp tegi põhjaliku ülevaate kalenderplaanist ja avaldas head meelt, et koostöö Soome ER hobuste kasvatajatega on olnud väga tihe ja produktiivne. Täname Mirka Ahot ja tema perekonda sooja vastuvõtu ja hea toidu eest. Kohtumisteni.