Eesti sisemeistrivõistlustel kooli-ja takistussõidus saatis edu eesti ja tori hobustel võistlejaid - võideti kokku neli meistritiitlit. Täname sportlasi ja nende meeskondi!
KOOLISÕIT Poniratsanike (12-16 a.) arvestuses saavutas kuue konkurendi seas esikoha eesti hobusel Rant võistleja Carinee Ainola. Rant on EHS-ile kuuluva täku Rannik 747 E järglane. Meistrile väärilise sõidu teinud hobuse aretaja on Pihtla Hobusekasvandus.
fotol : Meenutus suvest 2015- Carinee Ainola ja Rant 2015 a meistrivõistlsutel  foto: K.Tedre
Juuniorite arvestuses, kus tuli võistelda skeemides L38 ja M 12, tegid tubli tulemuse Anni-Aleksandra Algus ja tori hobune Palladion, saavutades kolmanda koha. Hobuse aretaja on Hugo Vaino ja paar treenib Tondi Ratsaspordiklubis.


Eesti sisemeistrivõistluste kuld laste arvestuses kuulub Helena Kaalule ning kullasõidu tegi ta oma tori hobusel Cassander (isa Casanova 13 581 T), hobuse aretaja Maie Kukk.
Fotol paremal: Helena Kaal ja Cassander olid võidukad EHS karikasarjas2015
Samas arvestuses saavutas kolmanda koha Maribel Tuiken araabia täisverelisel hobusel Simnas ox.
Noorte arvestuses, kus võistlejate vanus 16-21 aastat, sõideti kaks paremat tulemust välja eesti tõugu hobustel.
Võitja ja Eesti sisemeistrivõistluste kuld- Marii-Heleen Raidmets Rokitil (isa Ruttar 707 E, aretaja T.Aarma) ning hõbedase sõidu tegid Kaisa Falkenberg ja Ratira (isa Regres, aretaja J.Lagutina).
Harrastajate konkurentsis tegid hea etteaste Maarja-Liisa Nõmm ja tori hobune Hippos, võites pronksmedali.
Paar treenib Audruranna RSK-s.
Fotol vasakul: Marii-Heleen Raidmetsa ja Rokiti kuldne sõit 2015 a EM-il


Nädal varem toimusid Eesti sisemeistrivõistlused takistussõidus, U25 arvestuses võitis kulla Helen Rätsepp oma  tori hobusel Calderon (isa Casanova 13 581 T, aretaja Andres Kallaste). Auhinnalise viienda koha saavutasid Laura-Maria Tammeleht Orpheusel. Tori hobune Orpheus on sündinud Tori Hobusekasvanduses, tema isa on Opaal  13 697 T ja võistlusratsu kuulub Laura-Maria Tammelehele.
Tulemustele lisab kaalu tõsiasi, et need saavutati kolmekümne konkurendi seas, jättes selja taha hobuseid tõumärkidega DWB, Zang, KWPN, Hann, Holst, BWP, CSF jt.

Fotol: Helen Rätsepp tori hobusel Calderon (foto: Kertu Kosk)